Gästbloggare Archives - Marita Brännvall

Marita Brännvall

Manusutvecklare - Lektör - Redaktör - Skrivcoach

navigera

Marita Brännvall

Manusutvecklare - Lektör - Redaktör - Skrivcoach

LÄS MER

Medlemskap för dig som tar skrivandet på allvar

Välkommen till min blogg

Här delar jag med mig av mina kunskaper om skrivande, mina klienters historier, personliga funderingar och författares gästbloggar och intervjuer

Senaste inlägg

Mattias Edvardsson svarar på frågor

Författaren Mattias Edvardsson slog inte igenom på en natt. Han har skrivit många böcker innan han skrev romanen En helt vanlig familj, en roman som blev en bästsäljare och som sålde till nära 30 länder. (Nu kan du också läsa Mattias Edvardssons nya roman Goda Grannar).   Berätta om din skrivresa Jag har alltid älskat […]

LÄS INLÄGGET

Mattias Edvardsson - Från refuserad till bästsäljare - Marita Brännvall

Mer från bloggen

Hej, det är jag som är Marita - lektör, redaktör, skrivcoach och manusutvecklare

En refusering, eller tio, behöver inte betyda att din text är dålig, bara att du behöver jobba med den, för att vaska fram guldet. Att vaska på egen hand är tungt. Jag har själv stått där och vaskat och bara funnit kattguld.

Som lektör och skrivcoach hjälper jag dig att nå dina mål. Jag lägger stort fokus på hur just du och din historia kan utvecklas, om något behöver skalas bort för att din historia ska bli fantastisk. Du får konkreta förslag på hur du ska jobba för att din historia ska nå sin fulla potential.

När du jobbar med mig får du alla verktyg du behöver för att komma närmare drömmen om en utgiven bok. Låt mig hjälpa din historia att glänsa, tillsammans vaskar vi fram guldet i den.

Få min gratiskurs

Skriv scener som fångar läsaren och skapa en historia som läsaren inte kan lägga ifrån sig.

JAG VILL GÄRNA HA KURSEN!