Marita Brännvall - Marita - lektör, redaktör, skrivcoach och manusutvecklare

Marita Brännvall

Manusutvecklare - Lektör - Redaktör - Skrivcoach

navigera

Marita Brännvall

Manusutvecklare - Lektör - Redaktör - Skrivcoach

LÄS MER

Medlemskap för dig som tar skrivandet på allvar

Välkommen till min blogg

Här delar jag med mig av mina kunskaper om skrivande, mina klienters historier, personliga funderingar och författares gästbloggar och intervjuer

Senaste inlägg

Hitta din bokidé – Workshop

Hitta din bokidé var fokus på vår första digitala workshop i Skrivmaskinen – Vägen till publicering. Många deltagare slöt upp och är så laddade att ta nästa steg i sin dröm att skriva en stor roman.  Men, som vi alla vet, att skriva en roman innebär många utmaningar. Du behöver hålla ångan och motivationen uppe […]

LÄS INLÄGGET

Mer från bloggen

Mer från bloggen

Mer från bloggen

Hej, det är jag som är Marita - lektör, redaktör, skrivcoach och manusutvecklare

En refusering, eller tio, behöver inte betyda att din text är dålig, bara att du behöver jobba med den, för att vaska fram guldet. Att vaska på egen hand är tungt. Jag har själv stått där och vaskat och bara funnit kattguld.

Som lektör och skrivcoach hjälper jag dig att nå dina mål. Jag lägger stort fokus på hur just du och din historia kan utvecklas, om något behöver skalas bort för att din historia ska bli fantastisk. Du får konkreta förslag på hur du ska jobba för att din historia ska nå sin fulla potential.

När du jobbar med mig får du alla verktyg du behöver för att komma närmare drömmen om en utgiven bok. Låt mig hjälpa din historia att glänsa, tillsammans vaskar vi fram guldet i den.

Få min gratiskurs

Skriv scener som fångar läsaren och skapa en historia som läsaren inte kan lägga ifrån sig.

JAG VILL GÄRNA HA KURSEN!