Marita Brännvall

Manusutvecklare - Lektör - Redaktör - Skrivcoach

Om marita

KURS

TJänster

BLOGG

GRATIS

KONTAKT

navigera

Skrivmaskinen KURS öppnar inom kort

Skulle det inte vara underbart om du kunde skriva klart din historia?

Skriv upp dig på väntelistan, så får du ett mail så snart dörrarna öppnar!

till nästa nivå?

att ta ditt skrivande 

Är du redo

här är en viktig fråga till dig ...

Är du rädd för att du aldrig ska bli publicerad?

Går du runt och tänker att du aldrig kommer att få din bok utgiven, att ingen kommer att vilja läsa den när den väl blir publicerad eller att de läser din färdiga bok och inte tycker om den?

Jag har varit där. Mina kunder har varit där. Med tankar om att det finns ju ändå ingen chans, det är lika bra att jag ger upp. Men vet du vad? Flera av mina kunder har insett att de skriver fantastiskt. Och idag har de bokkontrakt, eller ger ut på egen hand. De har vågat tro på sig själva. Och nu är det dags för dig att också tro på att du kan nå din dröm.

Låt mig gissa, du upplever tidsbrist och självkritik som leder till ...

Att du inte skriver

Du skjuter upp skrivandet varje dag, med tanken "jag gör det imorgon". Och plötsligt har det gått veckor, inte dagar. Kanske det till och med gått månader eller år sedan du skrev.

Att du aldrig blir klar

Du skriver om och skriver om. Första kapitlet måste vara perfekt. Du kommer en bit in i historien men tycker sedan att den inte är tillräckligt bra och börjar på en ny historia.

Att du inte vet om Din text duger

Du tycker att din historia är skräp. Och att du skriver som en kråka. Vem skulle vilja läsa detta, undrar du. Du ser några guldkorn men har ingen aning om texten faktiskt har något värde.
3
2
1

Skriv upp dig på väntelistan, så får du ett mail så snart dörrarna öppnar!

och nu är det din tur

Föreställ dig om du skulle kunna vinka adjö till ofärdiga manus i byrålådan

Du kastar dig ur sängen i gryningen. Kaffebryggaren går igång. Datorn åker fram och du sjunker ner i soffan. Det spritter i kroppen. Du öppnar ditt dokument, häller upp kaffet och läser texten du skrev igår. Snart är du inne i din skrivbubbla. 

Du drömmer att din berättelse är klar, du skickar iväg den till förlag och en förläggare ringer, säger: "Ditt manus är det mest fantastiska vi läst. Vi vill ge ut din bok."

Flera av mina kunder har trott att det aldrig kommer att hända dem, att drömmen var förgäves. Men så hände det: De skrev klart och fick sitt manus antaget.

Drömmen kan bli sann för dig också.